Velkommen hos Bikefitting.dk

Indehaver: Jesper Vig Troelsen
Uddannelse:
Totum kropsterapeut www.bodyperform.dk
Certificeret Pro Bikefitter i USA hos Bikefit.com/Paul Swift.
Shimano Dynamics lab.
Certified Guru/F.I.S.T​

Bikefit er for dig der vil sikre dig den optimale position på cyklen, og det er lige meget hvilket niveau du kører på. Om du er verdensmester, kører licens eller blot kører en tur med venner eller veninder i weekenden, så er det vigtigt at cyklen er indstillet efter dig og din fysik.

Og hvad kan et bikefit så hjælpe med?

Jeg har efterhånden lavet langt over 1000 bikefit, så uanset hvilke udfordringer du kommer med har jeg oplevet dem før. typiske udfordringer kan være sovende tæer som skyldes forkert indstilling af klamper, manglende støtte i svangen eller evt. montering af wedges for at vinkle foden rigtigt.
Knæproblemer er også ofte set, og hænger sammen med klampens indstilling, sadlens position både i højde, frem og tilbage.

Lænd og rygproblemer på cyklen kan skyldes flere ting. ustabilitet på sadlen pga. forkert sadelvalg og højde. Forkert balance på cyklen der gør at meget af vægten er fremme på styret. Dette giver så anledning til andre problemer som smerter i nakke, skuldre, albuer og sovende hænder.

Ja som du kan se er listen næsten uendelig, og det kan være svært selv at vide hvor man skal starte. Jeg går derfor professionelt til værks, og tager højde for de individuelle udfordringer rytterne kommer med.

Jeg er ligeledes uddannet Totum kropsterapeut, som er den behandlingsform rigtig mange topidrætsfolk benytter sig af for at sikre sig fysik og psyke er toptunet til at præstere sit bedste. behandlingen er bl.a benyttet af Bjarne Riis og på sine cykelhold. Herrelandsholdet i håndbold har også en kropsterapeut tilknyttet holdet.
Dette gør at jeg har kendskab til kroppen, dens bevægelser og hvad der giver anledning til smerter og overbelastninger. Jeg har derfor også mulighed for at give dig behandling sammen med indstillingen, hvilket unik mulighed for at opnå det bedste resultat.

Læs her nogle beskeder fra tidligere kunder.

Om mig:

Jeg har over 10 års erfaring indenfor cykelsport, landevej, MTB og triatlon.

Jeg er under konstant udvikling, følger nye teknikker og uddanner mig løbende hos de
bedste i verden indenfor faget.

Hos mig er kvalitet og service i højsædet. Det vigtigste for mig i mit arbejde, er
kontakten og dialogen med mine kunder, og at dit bikefit ikke er færdigt før der er opnået et perfekt resultat. Der findes helt sikkert billigere alternativer, men jeg nægter at gå på kompromis med kvaliteten.​​

Bikefitting.dk har eksisteret siden 2011 og er derfor en af de mest erfarende spillere
i branchen.

Hos mig møder du kun professionelt uddannet personale. Alle med en speciel uddannelse og certificering inden for indstilling af cykler. Dette er med til at sikre at du til enhver tid ikke bare får indstillet din cykel, men samtidig får kigget på blandt andet din benlængde, skævheder i bækkenet, muskelstyrke samt dine fødder og såler som alle er faktorer, der kan gøre at du ikke får den optimale oplevelse på din cykel, og i værste fald kan føre til skader.

Giv mig et kald, eller send mig en besked, så svarer jeg meget gerne på din spørgsmål.

Er du allerede klar til at booke din tid kan det gøres her.

Vi glæder os til at høre fra dig
Bikefitting.dk