Referencer

Det fortæller vores kunder​

Camilla Møllebro Pedersen – Team BMS Birn
”Jesper er omhyggelig med hver en millimeter”

Gennem det seneste halvandetårstid, har jeg jævnligt været på besøg hos Bikefitting.dk, hvor Jesper har hjulpet mig med at indstille min TT cykel og mine landevejsracere, så jeg i dag sidder helt optimalt, både med hensyntagen til kraftoverførsel, aerodynamik og komfort.

Det er altid en super oplevelse at være på besøg hos bikefitting.dk – og så får man kaffe:-)
Ved mine bikefits har Jesper både benyttet det topmoderne udmålings udstyr fra Shimano, og derudover har han set på min krop, set hvordan jeg bevæger mig på cyklen ved hvert tråd.
Herudfra har han korrigeret min siddeposition og taget hensyn til mine små skævheder og særheder.
Det er et kæmpe plus ved Jespers bikefit – det bliver på den måde helt individuelt og personligt.

I 2015 sæsonen er jeg gået all-in på cyklingen, og er begyndt at køre cykelløb på topniveau rundt omkring i Europa. Min udvikling går stabilt frem og op, og jeg er helt sikker på, at al den gode hjælp fra Jesper har været med til at flytte mig i den rigtige retning.
– de bedste anbefalinger fra mig:-)

Peter Sandholt – RAAM deltager 2015

Som ultra cykelrytter med mange træningskilometer, er jeg vant til, at små gener opstår. Jeg havde gennem de sidste halvandet før mit besøg hos Jesper og bikefitting.dk i januar måned døjet med generende smerter på ydersiden af venstre knæ. Jeg havde i den forbindelse forsøgt mange forskellige tiltag, og havde efterhånden accepteret det som en del af min træning og mine løb.
Som en del af min træning frem mod Race Across America, var jeg klar over, at jeg var nødt til at optimere på alle parametre og mindske enhver risiko for skader. Selv om jeg har cyklet i mange år, og som sådan burde have indstillet min cykel, så den passede, blev en del alligevel rettet ved mit bikefit.
Jeg havde på forhånd hørt meget godt om bikefitting.dk, og mit besøg levede på alle måder op til mine forventninger. Ud fra lasermålinger blev cyklens sadelhøjde og placering justeret og det samme gjorde placeringen af klamperne. Det medførte, at jeg kom til at sidde meget mere roligt på cyklen.
Efter justeringerne er smerterne forsvundet, og det er med til at give en helt anden kørelyst, når den evindelige smerte ikke længere er der. En kæmpe tak til Jesper for at være med til at stille mig meget bedre, når jeg i juni måned skal køre tværs over USA.

Harly Mikkelsen – Ikast

Det er nu godt 6 uger siden jeg var til mit første Bikefit hos dig, og efter at ha’ kørt ca. 1250 km,
med bla. 850km og 13000 højdemeter på Mallorca, må jeg sige at det er de bedste penge jeg har givet ud.
Jeg havde før problemer med ømhed i min højre hofte, og det problem har jeg ikke længere.
Jeg har et meget bedre tråd, sidder bare godt på cyklen, og har heller ikke problemer med nakken.
Så alt i alt super vellykket.
Håber vi ses en anden gang og kan kan give dig de bedste anbefalinger.

Mvh. Harly Mikkelsen

 

Anders Sevelsted – Vejle

​​​​Mig og mit Bikefit
​​​​Lad mig være ærlig og sige, at tanken om at få lavet en professionel “cykel justering” ikke lige var noget, der er appelleret til mig for 2 måneder siden. 1750 kr. for nogen små justering af min cyklen, som jeg jo bare selv lige kunne gøre gratis? Det lød dyrt.

​Men efter at have oplevet et professionel “Bikefit” hos Bikefitting.dk, har jeg nu fuldstændig ændret mening.
​Efter en to timers session, kørte jeg afsted på, hvad der mest af alt, føltes som en “ny” cykel. Jeg havde egentlig gået et års tid og overvejet at opgraderer udstyret, i uvidenhed om at cykler også skal “skræddersys”, ligsom et jakkesæt også lige skal have lagt et ærme op, eller lige syes ind i rykken.

​​Jeg fik målt længde og størrelse på fødder, ben, hofter, arme osv., alle vinkler blev målt op og justeringen af cyklen kunne begynde med laser-vaterpas og millimeters præcision.

​Jeg fik flyttet trædepunktet på mine cykelsko, flyttet vægtfordelingen så ankler og knæ sidder lige over/under hinanden, ny saddel som passer til mit haleben. Justering af højde og vinkel på saddel, justering af styr og greb på styret og nu sidder jeg fantastisk.
​​
Var det så det hele værd?
Da jeg cyklede fra bikfitting.dk, var det ikke kun min cykel det føles nye, jeg følte mig også ny og virkelig glad. Alting virkede nemmere og lysten til at cykle langt og længe var kommet tilbage.

“Fittet” var ikke kun professionel, men også personlig – og i de 2 timer, jeg var i butikken, fik jeg mange gode tips om forbedring af cykelen, siddeposition og cykling generelt.
​​
SÅ ja, det var det hele værd…
​​
Mange venlige hilsner
​​
Anders Sevelsted


 

Anders Fromm Dall, SMT – Silkeborg

Jeg måtte i første omgang aflyse min oprindelige aftale med bikefitting.dk, men oplevede i den forbindelse fleksibilitet i forhold til at finde en ny dato for et fit. Det blev på ingen måde problematiseret, og jeg oplevede både hurtig respons og velvillighed med henblik på at finde en ny dato hurtigst muligt.

​Efter den indledende undersøgelse af kroppen tog vi hul på selve fittet, hvor min nu daværende position sammenholdt med den fysiske undersøgelse hurtigt viste, at jeg som udgangspunkt havde en rigtig fornuftig position og et godt tråd. Der blev lagt en kile i venstre sko, da jeg havde en lille tendens til at træde kraftigere med højre ben. Også saddelhøjden blev justeret en smule, inden vi eksperimenterede med kronrørets højde med det for øje, at opnå en så aggressiv position som muligt, uden at gå på kompromis med komforten.

​Efter endt fit fik jeg pr. mail et skema med en oversigt over de ændringer vi foretog, samt dertilhørende forklaringer.
Min oplevelse efter den første tur, var at jeg følte en enorm styrke i mit tråd, hvilket også afspejlede sig på farten. Jeg har aldrig før kørt så stærkt så tidligt på året (ja, første cykelpas på landevejen i år sådan set), og selvom der kan være flere faktorer som spiller ind på fart var det virkelig en fed fornemmelse. Det håber jeg fortsætter.


Morten Stokholm, Silkeborg Motion og Tri

”Samarbejdet med Bikefitting.dk – en succes”

Da jeg for 5 måneder siden trådte ind hos Bikefitting.dk med min spritnye TT-cykel var det
med forventningens spænding i maven: var cyklen købt for stor eller for lille? Eller skulle jeg mon bare have købt noget helt andet? Jeg blev mødt af et professionelt elevatorblik og et smilende ”her er noget at arbejde med”. Og det blev der!

Først grundig undersøgelse af hele kroppen, spørgsmål om min fysiske tilstand og derefter udmålinger af
alle vinkler og kanter på mig og cyklen. Så stod den på ændringer af frempind, skoklamper, bøjleposition
og indlæg i skoene – og det var det, der skulle til.

Jeg har siden mit Bikefit følt et meget mere ensartet tråd, en større kontrol af cyklen, bedre udnyttelse af
mine kræfter og vigtigst af alt…meget mere fart.

Hermed de bedste anbefalinger til et besøg hos BikeFitting.dk – et positivt og yderst professionelt
besøg med stor gevinst.


Peter Folsach, Århus CK

Efter gode oplevelser, blandt mine træningskammerater, som har fået foretaget et bikefit, ville jeg da heller ikke lade den gode oplevelse forbi gå mig.​
​​
Kontaktede BikeFitting.dk og fik et bikefit. Var positivt overrasket over, hvor meget, et bikefit egentlig består af. Først en udmåling af fødderne, med hensyn til indstilling af klampen på skoen. Derefter kontrol af rygsøjlen, hofte, indstillinger og udmålinger af diverse fixpunkter på kroppen, mens jeg sad på cyklen, der var monteret på hometrainer.
​​
Highspeed kamera kunne præcis konstatere, hvilke “skæve” vinkler, der evt. kunne rettes op på. Så lidt som 1 cm sadelhøjde koordinering/fremføring og styr vinkling var alt hvad der skulle til, samt en konstatering af at lænden havde en skæv vinkel, hvilket kunne rettes ved hjælp af en anden sadel.
​​
De nye indstillinger har fået mine overbelastede steder fjernet, samt fået belastningen placeret de rigtige steder.
​Nu efter et par uger med de nye indstillinger har jeg mærket en stor forskel. Jeg sidder mere rolig, og kan mærke at kroppen slapper mere af.
​​​
Jeg kan kun varmt anbefale alle cykelryttere at give sig selv en god oplevelse – for sig selv og kroppen.
​At sådan et personligt bikefit kan gøre så meget havde jeg aldrig troet på.


 

Jesper Odgaard, Christina Watches-Onfone

Jeg har haft en rigtig god oplevelse med mit bikefit.
​Efter mit bikefit skulle jeg bruge to uger til at vænne mig til den nye position på cyklen, da musklerne skulle bruges på en anden måde.
​​
Min erfaring er at det betaler sig at være tålmodig i starten og give den nye position en chance. Resultatet er bedre kontrol over trådet, højere topfart og et væentligt bedre antrit.
​​​
Jeg har tidligere døjet med konstant “træt/ømt” venstre knæ, men nu hvor jeg er blevet indstillet til at træde lige meget med begge ben har jeg ingen problemer med knæet. Jeg har en fornemmelse af at mit højre ben bliver brugt væsentligt mere (før var musklerne på venstre ben væsentligt større end højre).
​​
​Yderligere gav Solestar carbon indlægget til mine sko den sidste optimering af trådet, således at jeg træder ens med begge fødder.
​​
​Jeg kan kun give de bedste anbefalinger til at få lavet et bikefit hos BikeFitting.dk, da det giver bedre kraftoverførsel og giver et ensartet tråd med begge ben


 

Torben Sørensen, SMT

“Hold da fast !! Det var en super oplevelse. Glæder mig til at landevejen ‘åbner igen'”
​​​
Jeg har gennem længere tid haft problemer med min højre fod. Mit højre ben er ca 15 mm kortere end det venstre.
Efter at have fået løbestils analyse og nye såler til mine løbesko, talte vi om muligheder for dels at rette op på skaden når jeg cykler, men også mulighederne for at optimere mit cykelløb.
​​​
Efter indstilling af sadel og styr, er der lavet indlæg inde i cykelskoen, men også mellem klampe og selve skoen.
Før i tiden har det åbenbart været det venstre ben der har ydet det meste. Jeg trak skævt med hofte og ryg. Meget skævt åbenbart.
​​​
NU sidder jeg mere roligt på cyklen. Har fået et mere ens tråd, samt mere power i mit højre ben. Jeg har fået 2 ben at træde med 🙂
​​​
Kan helt klart anbefale et bikefit hos Bikefitting.dk. Hele vejen igennem meget professionelt, og alle pengene værd.


Per Munck, Skjern Cykelklub

58 år – og (næsten) genfødt……..;-)
​​Tak for et par fantastiske timer i dag. Jeg er meget, meget glad for den superprofessionelle gennemgang og “genopretning” du gav mig.
​​
Det er en helt fantastisk fornemmelse, at have fornemmelsen af, at træde jævnt og rundt med klart større effekt end før.
​​
Jeg har netop haft en spinning-dobbelttime, som kørte superfint og uden efterfølgende hofte-og knæsmerter og med blodomløb i tæerne!!
Ring til os eller Send en besked via formularen herunder